Walk in

Det var lige før vi slog “sten-saks-papir” om hvorvidt vi skulle have et walk-in. Morten ville gerne have kontor og Caroline drømte om walk-in. Efter en masse argumenter frem og tilbage og konsultation udefra vandt walk’in. Døren ind til stuen blev lukket af, og istedet åbnede vi fra soveværelset. Vi har bibeholdt vinduerne, så værelset altid kan genatableres og så giver det dejligt naturligt lys. Hvis man ved der skal være skabe i et rum, vil man under normale omstændigheder undlade at køre gulvvarmen ind under skabene, for at undgå dannelse af kondens. I dette tilfælde har vi insisteret på at rummet skal kunne genetableres som værelse og har kørt gulvvarmen helt igennem rummet. Istedet kommer vi til at sørge for cirkulation i soklen på de skabe der engang kommer ind i rummet.

I sidste ende har vi fået et lille men praktisk walk in, som fungerer som en lille forlængelse af vores soveværelse, så soveværelset kan bibeholde det enkle og rolige look.