Entré

Den oprindelige entré lå på husets nordside, fuldstændig groet til og ubenyttet. Sælger havde valgt at bruge bryggerset som indgang og bryggerset havde samtidig fungeret som alrum dengang sælger havde hjemmeboende børn. Vi ville gerne have en entre, der gav mere mening og havde ikke behov for det store bryggers, hvorfor vi flyttede entreen over ved siden af bryggerset, som vi så delte op i henholdsvis entree og bryggers. Placering af entreen på denne side af huset, gav rigtig god mening da den så ligger tættere på indgangen i haven. Den oprindelige entré blev inddraget i det nye åbne køkken.

Entréen er lavet 170 cm bred og der er lavet indbygningsskabe både i entré og på modsat side i bryggerset. Der er lagt store lyse fliser (samme som i badrum) for at lysne rummet og gøre det større. Det var tydeligt at se effekten, da fliserne var lagt og fuget. Undervejs i projektet er huset blevet opvarmet med varmeblæsere = en kæmpe elregning, og åbningen til hoveddøren er på et af billederne derfor pakket ind i vintermåtter, for at mindske varmetabet. Vi har valgt en enkelt hoveddør med sidevindue, for at få mere lys ind i rummet og skelne hoveddøren fra bryggersdøren ved siden af.

Vi er rigtig glade for det endelige resultat. Den ene væg er malet med Jotun kalkmaling for at give rummet dybde. Vi har kombineret spots med lamper fra Lightpoint for at sikre masser af lys, men har givet hver lysgruppe sin egen kontakt.